A la carte
Eén van 't Smulhuisjes grootste troeven is de uitgebreide restaurantkaart.
Ook voor uw kinderen zijn er aangepaste gerechten.
Naast de onderstaande kaart zijn er ook steeds dagverse / seizoensgebonden gerechten beschikbaar. Bekijk hiervoor ons suggestiebord.
Koude voorgerechten
-
Carpaccio van rundsfilet met Parmezaanse kaas & truffelolie
16,00
-
Schotse gerookte zalm met uisnippers & toast
16,00
-
Carpaccio van tonijn met kruidenvinaigrette
17,50
Warme voorgerechten
-
Kaaskroketjes met fris slaatje en cocktailsausje
15,00
-
Wijngaardslakken met kruidenboter
16,50
-
Gepelde scampi's in kreeftenroomsausje
17,00
-
Gepelde scampi's in lookboter
17,00
-
Artisanale garnaalkroketjes met slaatje en cocktailsausje
17,50
-
Gefrituurde pladijsfilets met tartaarsausje
17,50
-
Kalfszwezerikkroketten met vers tartaarsausje
19,00
Soepen
Vleesgerechten
-
Steak met fris slaatje en verse frietjes
24,00
-
Stoverij van varkenswangetjes bereid met Rodenbach Grand Cru
25,00
-
Kraaiebiefstuk met sjalotjes en verse frietjes
27,00
Sausen
-
Champignonroomsaus
2,50
-
lookboter
2,50
-
Peperroomsaus
2,50
-
béarnaisesaus
3,50
Vegetarische gerechten
Visgerechten
-
Gepelde scampi's harlekijn (2 sausjes: witte wijnsaus - kreeftensaus)
26,00
-
Ovenschotel van kabeljauw met jonge spinazie en pureeaardappelen
26,00
-
Tagliatelli met scampi's in kreeftensaus
26,00
-
Gefrituurde pladijsfilets met verse tartaarsaus, slaatje & frietjes
27,50
-
Gebakken slibtongetjes(2)op molenaarswijze en verse frietjes
30,00
-
Vissersbord met blanke botersaus
32,50
-
Paling in de room met verse frietjes
34,00
-
Paling in't groen met verse frietjes
34,00
Kindergerechten
-
Kippenburger met appelmoes & frietjes
12,50
-
Kaaskroketjes met frietjes
16,00
-
pasta met scampi's
17,00
-
Garnaalkroketjes met frietjes
17,50
-
gefrituurde pladijs met frietjes
17,50
-
Steak met appelmoes & verse frietjes
20,00